Бизнес съвети

Съвети, съвети, съвети……

Съвети, съвети, съвети…… всеки има много от тях и е готов да ги дава по всяко време за всяко нещо!

Истината е, че много по-лесно и уверено хората дават съвети за чуждите дела без да си дават сметка, че не са правилни и те може въобще да не са специалисти в тази област.

Попитайте комшията, магазинера Ви, портиера Ви за бизнес, имоти, пари или за семейството

Ви и те веднага ще Ви дадат уверен съвет за всичко, което Ви интересува… Да ама Вие сте достатъчно умен за да знаете, че не всичко, което чувате е правилно и трябва да го пречупите през собствената си призма.

Хубаво е да чуете няколко съвета, но се вслушвайте само в себе си като се информирате достатъчно добре по въпроса, който Ви интересува. Информацията е всичко така, че е добре да попитате за съвет, но трябва да се иска от човек, който е специалист в областта, която

Ви интересува и да знаете, че може да се разчита на думите му – тоест наистина се интересува да Ви помогне и няма да Ви подведе като даде съвет подчинен на собствените му страхове.

И за да стана малко по-ясен искам да кажа, че за стартирането на бизнес не може да питаш комшията неудачник, който 20 години е наемен работник и никога не е поемал риск в живота си.

Гаранция ще каже, че няма как да успеете, как всичко вече е измислено, няма добри идеи, вече всички фирми са големи и няма място за малки фирми и т.н. до безкрай.

Лично на мен в началото на повечето ми начинания ми казваха – недей се занимава, няма да успееш – всичко вече е преразпределено, но все пак опитвам… и опитвам… и опитвам! Успех на всички 🙂 Съвети, съвети, съвети……

Още по темата: http://www.hebros.bg/saveti-tova-kak-da-zapochnem-sobstve/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *